Rännit ja sadevesijärjestelmät


Erilaiset rännit ja sadevesijärjestelmät asennusvalmiina - tilaa omasi verkkokaupastamme

Sadevesijärjestelmä ohjaa rännien ja vesikourujen avulla sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta sekä rakennuksen vierustalta ja on näin osa toimivaa kattokokonaisuutta. Tuotevalikoimamme erittäin laadukkaat rännit, vesikourut ja sadevesijärjestelmät ovat valmistettu laadukkaasta materiaalista ja tarkoitettu kestämään myös jään ja lumen tuomat haasteet menemättä rikki tai menettämättä väriään.

Pyöreä vai kantikas ränni tai sadevesijärjestelmä?

Rännejä on saatavilla kaikissa yleisimmissä RR-väreissä, malleja taas löytyy niin pyöreinä kuin kantikkaina. On oikeastaan makukysymys, valitseeko vesikouruksi kantikkaan vai pyöreän rännin - molemmat mallit hoitavat itse asian eli veden ohjaamisen oikeaan paikkaan yhtä hyvin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa meiltä asennusvalmis sadevesijärjestelmä omalle katollesi. Meiltä nopeat toimitukset kaikille vesikouruille ympäri maata!

Räystäskourut kannattaa pitää kunnossa

Mikäli räystäskourut ja rännit ovat huonossa kunnossa, kannattaa ne päivittää uusiin ennemmin kuin myöhemmin. Roikkuvat vesikourut, kolhuilla olevat syöksyputket sekä reikäiset sadevesijärjestelmät voivat nimittäin aiheuttaa talolle nopeallakin aikataululla vesivahinkoja.

Valikoimastamme löydät syöksyputkipaketit (ulosheitolla ja ilman), erilliset syöksyputket, liukulähdöt, sisä- ja ulkokulmat, sekä syöksysarjat.