Lumiesteet


Löydät kaikki lumiesteet kategoriatekstin alta.

Lumiesteet katolle

Kun asennat lumiesteet katolle, sinun ei tarvitse murehtia, että talvella lunta tippuisi katolta päällesi. Katon lumiesteet tekevät pihastasi samalla mukavamman ja turvallisemman paikan leikkiä. Lumiesteet katolla kannattaa asentaa mahdollisimman lähelle rännejä, koska silloin lumikuorma on lähellä kantavaa rakennetta ja näin ollen rasittaa kattoa vähemmän. Katon lumiesteet kannattaa huoltaa aika ajoittain, jotta ne pysyvät turvallisena talvesta toiseen. 

Lumiesteet peltikatolle

Lumiesteet kannattaa asentaa peltikatolle, koska peltikatto on kaikista liukkain materiaali ja näin ollen lumi liukuu helposti peltimateriaalilla. Meillä on valikoimissamme asennusvalmiit lumiesteet, joten lumiesteen asennus peltikatolle ja muille katoille on sen vuoksi helpompi tehdä.

Lumiesteet huopakatolle

Valikoimastamme löydät laadukkaat lumiesteet varta vasten huopakatolle. Huopakatolle suunnitellussa lumiestepaketissa on kaksi kolmen metrin pituista lumiesteputkea ja niille neljä kiinnikettä. Kuten muutkin lumiestetuotteet, myös huopakatolle tarkoitetut lumiesteet ovat CE-hyväksytyt. Huopakaton lumiesteet saat seuraavissa väreissä: vaalean harmaa, harmaa, punainen, musta ja tiilenpunainen. Lumiesteiden asentamisen tarpeellisuus huopakatolle arvioidaan aina tapauskohtaisesti, mutta ohjenuorana voidaan pitää, että kun katon kaltevuus on 1:2 tai jyrkempi, kannattaa lumiesteet asentaa.

Asennusvalmiit lumiesteet tuovat turvaa

Lumiesteet ovat lähes huomaamattomat katollasi, mutta estävät putoavan lumen tai jään aiheuttamia vaaratilanteita sekä suojaavat katolla sijaitsevia rakenteita. Jos katon kaltevuus on 1:8 tai tätä jyrkempi, lumiesteet tulee olla katolla jo rakennusmääräystenkin mukaisesti. Lumiesteitä on saatavilla kaikille yleisimmille kattotyypeille, kuten huopakatolle ja kaikissa yleisimmissä RR-väreissä. Lumiestepaketit sisältävät aina kaksi kappaletta kolmen metrin lumiesteputkea sekä neljä kappaletta kiinnikkeitä. Kaikki kattoturvatuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä.

Meiltä löydät lumiesteet monissa eri väreissä. Esimerkiksi seuraavissa väreissä: vaalea harmaa, harmaa, punainen, musta ja tiilenpunainen.

Lumiesteiden hinta löytyy jokaisen tuotekortin ohesta.

Katso myös muut edulliset ja asennusvalmiit kattoturvatuotteet.